La 2a. trobada de l’Espai de Treball per Biblioteques de Secundària es va dur a terme a l’Institut Montilivi

montilivi plus institut girona trobada biblioteques secundària 2014- 02La nostra Biblioteca de l’Institut Montilivi va ser l’amfitriona d’aquesta segona trobada de biblioteques de centres de secundària el passat 29 d’abril. A la primera part de la sessió, vam explicar als nostres companys el funcionament de la biblioteca i les activitats de promoció lectora que realitzem.

La segona part de la sessió va consistir en una activitat de dinamització lectora al voltant dels llibres Josafat, El cafè de la Granota, L’evolució de Calpurnia Tate i 1714 de Jordi Sierra i Fabra.

montilivi plus institut girona trobada biblioteques secundària 2014- 04Es tracta de la segona trobada d’aquest curs i està organitzada pel Servei Municipal de Biblioteques de Girona. La següent trobada es realitzarà a l’institut Vicens Vives.

Us deixem enllaçat l’article del web de les Biblioteques de Girona en que es fa ressò d’aquesta trobada  a l’Institut Montilivi. Per llegir-ho, cliqueu AQUÍ.

montilivi plus institut girona trobada biblioteques secundària 2014- 01montilivi plus institut girona trobada biblioteques secundària 2014- 03

 

 

 

Deixa un comentari