Alimentador RSS

Recital poètic centrat en la figura de Miguel Hernández

Els alumnes de 4t d’Eso varen poder gaudir el passat 19 de febrer, per gentilesa de l’Ampa, d’un recital magnífic sobre les cartes inèdites que Miguel Hernández va escriure a la seva dona, Josefina Manresa, al llarg de la seva vida.

L’espectacle, titolat “Palabras de Miguel”, va anar explicant com es va desenvolupar l’història d’amor de la parella, des de que es varen conèixer fins que la mort a la presó va endur-se Miguel. Una història que havia de condensar en paper tot l’amor en la distància i la solitud i tristor pel fet d’estar empresonat i lluny de la seva família, sabent, a més, que ho estaven passant malament per la guerra i l’escassedat d’aliments.

Així, la gran veu de José Manuel Garzón i les fantàstiques melodies del piano de José Galiana, van omplir la sala d’actes del nostre centre durant una hora, commovent els alumnes de 4t d’Eso, que van valorar l’experiència com a magnífica.

A la nit, la mateixa companyia, en un espectacle destinat a famílies i professors, ens va oferir un recital de Federico García Lorca. Una altra joia poètica.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: