Alimentador RSS

Alumnes de 1r de Bat escenifiquen les aventures d’Ulisses per als nens del Bosc de la Pabordia

El dia 11 de maig els alumnes de Grec de 1r de Batxillerat van sortir de les aules de Montilivi per anar a explicar mites grecs als nens de 6è de l’escola del Bosc de la Pabordia de Girona. Es tracta d’una activitat que es fa anualment, inscrita en l’àmbit de l’Aprenentatge Servei, i que compta amb la col•laboració de l’equip directiu i mestres d’aquest centre de primària.

Enguany l’explicació s’ha centrat en les aventures que va viure l’heroi grec Ulisses des de la guerra de Troia fins arribar a Ítaca, la seva pàtria.

En la presentació, els nois i noies de Montilivi, vestits de grecs i de romans, van demostrar la seva capacitat d’adaptar la llegenda al nivell de primària i de despertar l’interès dels nens de l’escola. Al final de l’exposició hi ha haver algunes preguntes per als joves oients, que van saber respondre molt satisfactòriament.

Aquesta activitat ha servit per estrènyer els vincles entre l’escola i l’institut, i ha permès als nostres alumnes de Batxillerat treballar la tècnica de l’exposició oral i també reforçar la seva autonomia i maduresa personal.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: