Alimentador RSS

Haikus i cal·ligrames per celebrar el Dia Mundial de la Poesia 2017

El departament de Llengua Castellana i Literatura vol instaurar al nostre centre la celebració del 21 de març com a Dia Mundial de la Poesia amb la realització per part dels alumnes de petits projectes creatius  en els que es relacionen la poesia i la imatge.

Enguany, la proposta creativa per a Primer Cicle d’Eso és la de crear Haikus il·lustrats a partir dels quals s’intenta representar de manera creativa l’emoció que transmeten aquestes petites joies literàries japoneses. Amb aquesta activitat, els alumnes treballen les característiques del gènere, la simbologia principal que hi apareix, les emocions i com poden representar-les a partir de conceptes sobre la il·lustració i el lettering.

Per a Segon Cicle d’ESO, l’activitat consisteix a crear un cal·ligrama després de conèixer el gènere i haver-ne estudiat uns quants d’exemple. Els alumnes gaudeixen moltíssim d’activitats creatives com aquesta que els permet escapar un xic de les classes convencionals, aprendre pel seu compte i treballar de manera multidisciplinar i en equip.

Deixem aquí una galeria d’imatges d’alguns haiku il·lustrats que han realitzat els alumnes. Esperem que us agradi. El curs proper, més.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: