Alimentador RSS

Els alumnes d’Electromecànica han assistit a una magnífica sessió formativa als concessionaris Volvo Turismes Girona i Autopodium

Com es diagnostica una avaria en un motor? Com es reprograma una centraleta d’un cotxe? Com és el dia a dia en el taller?

En la tanda de visites a empreses dels alumnes de 1 curs del CFGM d’Electromecànica de vehicles, els grups A i B, han visitat el concessionaris Volvo Turismes Girona (Volvo) i Autopodium (Audi, Volkswagen, Seat, Skoda). Per gentilesa dels caps de taller Joan Pere Fernández (Volvo Turismes Girona) i Toni Lleó (Autopodium) hem pogut conèixer com es treballa i s’organitza el servei postvenda del concessionari. En el taller, a més, els nois d’EMV han realitzat ells mateixos la resolució d’avaries amb ordinador de diagnosi, la reprogramació d’una centraleta amb un nou software i la cerca d’instruccions en la base de dades del fabricant d’algunes operacions de manteniment del vehicle.

L’estada a Autopodium s’ha completat amb la visita del taller de planxa i pintura, bancada de tirs, on hem après també alguns dels processos específics de reparació de carrosseries d’alumini d’Audi. A Turismes Girona hem conegut els protocols de seguretat i utillatges especials per a la reparació de vehicles híbrids i hem vist com funciona els sistema de frenada d’emergència posant a prova el sistema d’un Volvo V40.

Una vegada retornats al centre, els alumnes han comentat la seva sorpresa en veure la cura i dedicació amb què els caps de taller, els responsables de secció i els mecànics han organitzat la nostra visita a les seves empreses, valorant les visites realitzades molt positivament.

Des del Departament d’Automoció agraïm l’atenció rebuda i el temps invertit en la visita d’aquests joves futurs professionals del sector de l’automòbil a les empreses Autopodium i Volvo Turismes Girona.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: