Alimentador RSS

Presentació de Geolittera a les Jornades d’Intercanvi d’Experiències del 21 de febrer de 2015

Geolittera Presentació Jornades 2015-02-21 01El projecte Geolittera del Departament de Llengua castellana i Literatura de l’Institut Montilivi va ser seleccionat d’entre els que es varen presentar a les Terceres Jornades d’Intercanvi d’Experiències Pedagògiques per a ser exposat davant el públic, que aquest any es va reunir a La Salle de Girona. El tema d’enguany girava entorn al treball de llengües i Geolittera és un clar exemple d’experiència innovadora en aquest camp.Geolittera Presentació Jornades 2015-02-21 07

La presentació la varen dur a terme tres professors de l’equip amb el següent esquema:

En Xavier Escorihuela Casademont va ser el primer a parlar i va explicar l’etimologia de Geolittera i va projectar un vídeo que en resumeix el tema. Vegeu enllaç AQUÍ.

Geolittera Presentació Jornades 2015-02-21 04En segon lloc, la Concepció L. Moreno va fer cinc cèntims sobre el Joc 01 de Geolittera i va projectar fragments d’un altre vídeo que mostra com estan organitzades les 100 pedres del Joc 01. Vegeu enllaç AQUÍ.

Geolittera Presentació Jornades 2015-02-21 06A continuació, l’Elisabet Costa i Ferrer va explicar el Joc 02 que està en projecte de realització amb els alumnes de l’Institut Montilivi. En va explicar les tres fases de què consta i les connexions curriculars amb les matèries de Llengua i Literatura. També va projectar una galeria fotogràfica amb algunes imatges de les pedres realitzades pels alumnes, fent incís en tot el treball que hi ha al darrera de cadascuna de les pedres decorades.

Geolittera Presentació Jornades 2015-02-21 09Per finalitzar, en Xavier va passar a explicar què són les sèries especials i va fer un esbós d’altres projectes que tenim en ment, per acabar projectant un altre vídeo sobre la sèrie Fires de Sant Narcís 2014 que ja ha estat duta a terme. Vegeu enllaç AQUí.

Geolittera Presentació Jornades 2015-02-21 10Els darrers minuts de la presentació, els professors varen ensenyar una desena de pedres decorades amb citacions que varen regalar als assistents i varen projectar un vídeo en què es mostra com fer una pedra literària. Vegeu l’enllaç AQUÍ.

Geolittera Presentació Jornades 2015-02-21 11Geolittera Presentació Jornades 2015-02-21 12

La proposta va ser ben rebuda i aplaudida, ja que en acabar, diversos assistents a la presentació es varen acostar a felicitar als ponents per l’originalitat i l’interès del projecte.

Si voleu saber més sobre el projecte Geolittera, visiteu el nostre blog geolittera.wordpress.com, des del que us podeu inscriure per rebre les nostres novetats directament al vostre correu. Per estar al dia de les rutes que anem actualitzant, podeu seguir-nos desde la pàgina de Facebook o des de l’usuari de Twitter @geolittera.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: