Alimentador RSS

L’Institut Montilivi, premiat pels seus 8 anys de col·laboració a la Cursa Solidària Save the Children

montilivi plus institut girona premi save the children i et regalaré 02El passat 19 de novembre de 2014, l’Institut Montilivi va rebre de mans de la sra. Guiomar Tudor, representant de l’ONG Save the Children, el premi del reconeixement per la tasca realitzada  per l’Institut en els vuit anys que porta de participació i de compromís amb la Cursa Solidària.

montilivi plus institut girona premi save the children i et regalaré 01El sr. Pere Albertí, director del centre, va recollir el premi i va ser felicitat per les autoritats presents pels centenars de quilòmetres de solidaritat amb què ha contribuït el nostre centre a la cursa.

montilivi plus institut girona premi save the children i et regalaré 03bEn l’emotiu discurs pronunciat per l’alcalde de Girona, el sr. Carles Puigdemont, va explicar que se sentia molt orgullós, i amb ell, tota la ciutat, per l’esforç i la perseverança del centre. Va afegir que ens feia sentir als gironins millors ciutadans i va valorar la nostra acció com a importantíssima en la lluita per a l’erradicació de la pobresa. Va comentar que els darrers anys, a Europa, s’estan intentant canvis centrats en donar recursos encaminats al benestar de les persones i que la col.laboració i el compromís de l’Institut anaven en aquesta direcció, i que ja estàvem canviant el món i per tant, fent història.

montilivi plus institut girona premi save the children i et regalaré 21Una vegada finalitzada l’entrega del guardó, es va procedir a representar la cantata “Et regalaré totes les estrelles del cel”, arranjada i dirigida en la part musical per la Mercè Rigau i per en Mon Bover en la part artística.

Era la segona vegada que es representava aquesta peça i aquesta vegada va ser assajada en un temps rècord pels alumnes de l’extraescolar de teatre de l’Institut i amb les cançons del cor interpretades pels alumnes dels cursos superiors de les tres escoles adscrites al centre de secundària.

L’argument explica que un noi anònim es troba sol en una platja lamentant-se de la seva mala sort a la vida, ja que només treballa i no té temps per a jugar. Tres estrelles del cel i la lluna li fan companyia i conversen amb ell consolant-lo i dient-li que no està sol, que totes les estrelles del cel l’acompanyen des de dalt.

L’obra fa reflexionar sobre les condicions de vida de molts nens del planeta i ens consciencia del valor i la importància de la tasca que ajuda a comunicar i a lluitar pels drets humans i, en concret, pels drets dels infants.

Deixem aquí un petit video de mostra que us ajudarà a recordar la vetllada i la qualitat de l’espectacle a què vàrem poder assistir.

Anuncis

One response »

  1. Paula Fernández Jerez

    Molt bon dia a tothom!!!!!!! Sóc participant de la cantata, quins records! En la imatge del vídeo hi surto. Sóc la primera nena… em va encantar aquesta representació i, sobre tot, fer-la.
    Gràcies per un dia inoblidable.
    Moonchild 🙂

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: